Souhlas se zpracováním osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Česko katalog s.r.o. se sídlem Chudčická 1310/6 , 635 00, Brno - Bystrc, IČ 042 79 221, zapsané u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 89148 (dále jen“ Správce“), aby zpracovávala ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) následující osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • e-mailovou adresu
    • komentář
    • IP adresu
  2. Jméno a příjmení, e-mailová adresa a komentář budou zpracovány za účelem identifikace autora příspěvku a vložení komentáře
    • IP adresa bude zpracována za účelem prevence před kyberútoky na server Správce.
  3. Osobní údaje budou zpracovány po dobu 5 let. IP adresa bude zpracovávána po dobu 6 měsíců od přidání komentáře.
  4. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz ke zrušení odběru v obchodním sdělení. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek smazání komentáře.
  5. Zpracování osobních údajů bude prováděno Správcem. Osobní údaje pro něj však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    • poskytovatel hostingu, společnost HOSTINGSOLUTIONS s.r.o., se sídlem Praha 8, Za Poříčskou bránou 16, čp. 382, PSČ 18600, IČ: 270 75 231,
  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • vzít souhlas kdykoliv zpět,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně požadovat omezení zpracování,
    • na přenositelnost a právo na kopii osobních údajů,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů - pokud se nejedná o osobní údaje, které jsme povinni nebo oprávněni dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s Nařízením.
Ochrana osobních údajů / Zásady pro komentující / Zpracování Cookies /
Copyright © 2014 - 2024 Česko-Katalog.cz - unikátní firemní katalog | PRAKTIK ODRY | RODEJ MASNÝCH VÝROBKŮ | AUTODOPRAVA | Zubař Velká nad Veličkou | bezvýkopové technologie | MUDr. Grmelová | řeznictví a uzenářství Praha | Přídavné zařízení pro stroje | Mastné výrobky | MASÁŽE PRAHA | KOŽNÍ ORDINACE PRAHA | PRAKTICKÝ LÉKAŘ PRO DĚTI A DOROST | Uzenářství Praha | ŘÍZENÉ PODVRTY | PROJEKTOVÁNÍ | elektromontáže | prodej uzenin | prodej tradičních uzenin | Skládací záchytné vany | JEŘÁBY | elektroinstalační práce | PRODEJ MASA PRAHA | ORDINACE PRAKTICKÉHO LÉKAŘE ODRY | VÝROBA MASNÝCH VÝROBKŮ | GYNEKOLOGIE | Projekty elektrického zařízení | Mezinárodní autodoprava | Kontejnery Brno | Praktický lékař Třinec | FYZIOTERAPIE | Pediatr Odry | Elektromontážní práce | výroba masných výrobků | prodej masa | Řízené zemní podvrty | Elektroinstalace | Prodej masa | Nákup jatečních zvířat | Dětský lékař Odry | Rehabilitační pracoviště Praha | REHABILITACE PRAHA | Stavební firma Praha | Zemní protlaky | výroba masných výrobků | UZENÁŘSTVÍ PRAHA | PRUŽINY | čerstvé maso | KOŽNÍ AMBULANCE PRAHA | uzeniny | TRAFOSTANICE | Elektromontáže Praha | ELEKTROINSTALACE | VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ | Elektrické přípojky | Elektroinstalační práce Praha | Připojení fotovoltaických elektráren | webové poradenství