Souhlas se zpracováním osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Česko katalog s.r.o. se sídlem Chudčická 1310/6 , 635 00, Brno - Bystrc, IČ 042 79 221, zapsané u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 89148 (dále jen“ Správce“), aby zpracovávala ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) následující osobní údaje:
    • název společnosti
    • jméno a příjmení odpovědné osoby;
    • adresa sídla
    • kontaktní e-mail;
    • telefonní číslo
    • číslo faxu
    • adresa webových stránek
    • informace o provozní době
    • informace o základním popisu činnosti
    • klíčová slova
    • logo firmy
    • kategorie obchodní činnosti
    • případně další osobní údaje, které v registračním formuláři vyplníte
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem vytvoření informativního profilu společnosti. Tyto osobní údaje budou zpracovávány po dobu 5 let od vytvoření informativního profilu, případně od posledního přihlášení do profilu společnosti, podle toho, která skutečnost nastane později, pokud tuto dobu neprodloužíte.
  3. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu, emailu nebo smazáním informativního profilu společnosti v uživatelském rozhraní. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek vymazání údajů z databáze společnosti.
  4. Zpracování osobních údajů bude prováděno Správcem. Osobní údaje pro něj však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    • poskytovatel hostingu, společnost HOSTINGSOLUTIONS s.r.o., se sídlem Praha 8, Za Poříčskou bránou 16, čp. 382, PSČ 18600, IČ: 270 75 231,
    • podnikající fyzické osoby poskytující služby telemarketingu,
    • podnikající fyzická osoba poskytující účetní služby,
    • podnikající fyzická osoba poskytující služby v oblasti správy databáze a IT,
    • případně další osoby, jejichž služeb Správce momentálně nevyužívá.
  5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • vzít souhlas kdykoliv zpět,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů - pokud se nejedná o osobní údaje, které jsme povinni nebo oprávněni dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s Nařízením.
Ochrana osobních údajů / Zásady pro komentující / Zpracování Cookies /

Limitované zobrazení

v průběhu dnešního dne jste překročil(a) více jak 50 návštěv za den.

Pokud máte zájem požádejte o přiřazení neomezeného počtu přístupu, zašlete Váš požadavek na email info@cesko-katalog.cz



S přáním hezkého dne,
Team katalogu Česko-Katalog.cz